ASTROLOŠKE KONSULTACIJE - ĐOTIŠ

skype: dharma1971 

Astrološku konsultaciju možete obaviti uživo ili putem skajpa (dharma1971). U tom slučaju je neophodno da prethodno načinite uplatu na naš račun.

Potrebne informacije:
+381 60 526 94 04 ili
vedskaakademija@gmail.com
Formular i cenovnik:
Formular za jyotish konsultaciju.pdf Formular za jyotish konsultaciju.pdf
Size : 156.502 Kb
Type : pdf
Formular za jyotish konsultaciju.docx Formular za jyotish konsultaciju.docx
Size : 86.311 Kb
Type : docx

Postoji nekoliko stvari koje bih voleo da podelim sa Vama pre nego pristupimo tumačenju Vašeg horoskopa:

1. Događaji u Vašem životu su 75% sudbinski (neizbežni), što znači da ih možemo astrološki detektovati.

2. Preostalih 25% Vašeg života je posledica Slobodne Volje.

3. Ukoliko ostanete dosledni ponašanju i navikama koje su determinisane vašim horoskopom, iste teme će se i dalje provlačiti u Vašem životu i na taj način će Vaš život biti 100% nepromenjiv (predodređen) Vašim horoskopom. To znači da će sve ono sa čim niste zadovoljni u svom životu i dalje nastaviti da Vas muči još dugo, dugo.

4. U svetlu ovih triju istina, kada me pitate da Vam načinim predviđanja o stvarima u Vašem životu, ja ću Vam reći istinu o onome što vidim da se događa na bazi Vašeg horoskopa. Takođe ću Vam reći koje ponašanje/navike su prepreka na vašem putu ka željenom cilju/rešenjima. Prema tome, ukoliko vam se možda ne dopadne ono što ćete čuti, upravo je to ono na šta treba da obratite dodatnu pažnju. To su novi momenti i buduće navike koje je potrebno da unesete u svoj sistem, ukoliko želite da maksimalno iskoristite Slobodnu Volju i ostvarite bolju budućnost. Unapred vam skrećem pažnju da se 90% odgovora na vaša pitanja, na konsultacijama, ne poklapaju sa Vašim očekivanjima/željama odnosno sa onim što biste hteli da čujete. Razlog tome je krajnje jednostavan - ukoliko bi sve teklo glatko i u skladu sa Vašim zamislima, ne biste ni imali takva pitanja, zar ne? Ukoliko niste spremni da radite na svojim navikama i ponašanju, a u vezi pitanja i očekivanja koja imate, zapitajte se: Da li želite iskreno da saznate svoju budućnost ili se plašite da ćete možda čuti nešto što baš i ne prija Vašim ušima?

5. U pozadini svega je božanski plan koji operiše sa elementima od kojih je sve načinjeno oko Vas i u Vama. Dakle, ako uspete da maksimalno iskoristite svoju Slobodnu Volju (25% ili 1/4), Viša sila će Vam pomoći da promenite i preostali sudbinski deo života (tj. onih prvobitnih 75% ili 3/4) koji je do tog trenutka sve vreme prisutan u vašem horoskopu. Dakle, ako dobro “čujete” ono što budem imao da vam saopštim na konsultaciji, u pogledu onoga što je potrebno da uradite u svom životu, i sve to sprovedete 100% u praksi, prestaće neizvesnost i strah od onoga od čega se pribojavate i što podsvesno "gurate pod tepih".

Dobrodošli na Vedsku Akademiju Srbije! Drago nam je da ste na putu ličnog razvoja odabrali baš nas - tu smo da Vam pružimo pomoć i podršku na polju unapređenja tela, uma i duha.

 
 

Make a free website with Yola